Üdvözlünk irodánk oldalán!

Jász-Nagykun-Szolnok megye - Szolnok

Köszönjük, hogy felkerestél minket!

Elérhetőségeinkről, az irodánkhoz tartozó hasznos információkról és a munkalehetőségekről itt is tájékozódhatsz! Ha kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal!

Cím:
5000 Szolnok, Szapáry út 23. 1. emelet
Telefon: +3656513676
Fax: +3656513677
Régióvezető: Kaluzsa Attila
+3656513676

Fekete Krisztina

>Projektvezető

fekete.krisztina@furgediak.hu
+36703701013

Farkas Krisztián

>Projektvezető

farkas.krisztian@furgediak.hu
+36703701028

Hasznos információk

Ha megtaláltuk a megfelelő munkát számodra

Regisztrációd és ráérésed alapján, ha személyesen azonnal nem is tudunk munkát ajánlani, a későbbiekben a kapcsolattartásra megjelölt telefonszámodon munkatársunk keresni fog. De ettől függetlenül érdeklődnöd kell, hogy lássuk tényleg akarsz-e dolgozni és tudjuk azt rögzíteni.
Ha konkrét munkaajánlatot kapsz, munkatársunk meg fog kérni arra, hogy fáradj be az irodába megkötni a munkaszerződést ill. a szükséges tájékoztatás és oktatás megtartására és a konkrét időpontok egyeztetésére. Projektvezetőink a későbbiekben is minden egyes alkalommal egyeztetnek majd veled, amikor munkalehetőség merül fel.

Munkáinkról általában

A Fürge Diáknál folyamatosan tudnak dolgozni a 16. év feletti aktív nappali vagy passzív tagozatos diákok.
Nyáron, szünetekben és szorgalmi időszakban is. Egyéni időbeosztás mellett lehetősége van a diáknak, hogy heti 1-2 alkalommal vállaljon csak diák munkát vagy műszakos rendben menjen dolgozni. (szórólapozás, hostess, árufeltöltés, pénztár ...)

Tüdőszűrés

Nyitva tartás:
Január 01. - Június 30. ill. Szept. 03.- Dec.23. között:
Hétfő, Szerda, Csütörtök: 07:00-17:00
Kedd, Péntek: 08:00-13:00
Június 01.-Szept. 02. között:
Minden hétköznap 08:00-14:00
A tüdőszűrés egy évig érvényes, melynek díja 1700 Ft.

Üzemorvos

Gyógyszol Kft.
Cím: 5000 Szolnok, József Attila út 11.
Rendelési idő:
Hétfő: 8:30-12
Kedd: 13-17
Szerda: 7:30-11
Csütörtök: 7:30-12
Péntek:7:30-12
Megj.:
Ha megvan az aktuális munka a beutalót és a kiskönyvet kérd a Fürge Diák irodájában.
Tüdőszürő vizsgálatra beutalóval tudsz csak elmenni, amit vagy a háziorvostól vagy pedig kollégánk segítségével az üzemorvostól kérhetsz. Miután megvan az eredmény ,csak aztuán mehetsz az orvosi vizsgáltra.

Irodánk

Cím:
Szolnok, Szapáry út 23. 1. emelet
(OTP Ingatlanpont felett)

Hétfőtől-péntekig, 9.00-16.00-ig.
Ebédszünet: 12.00-13.00-ig
06.28 -án 11.00-18.00 között leszünk nyitva!

Telefonon: 06-56/513-676
06-70/370-1013
06-70/370-1028

Egyszerűbb, gyorsabb, kényelmesebb ...

Ha már úgyis itt vagy a honlapon, kérlek regisztrálj, és ha nem sikerül keresd a lakóhelyedhez legközelebbi irodát és kollégáink segíteni fognak.
Fontos, hogy a megfelelő irodát válaszd ki a regisztráció során ill. ha már vagy regisztráltál pl. a debreceni irodában attól függetlenül a szolnoki irodában is regisztrálnod kell.
Köszönjük!

ADÓBEVALLÁSHOZ!

Kedves Tagunk!

Ha 2016-ban akár 1 órát is dolgoztál nálunk, akkor mindenféleképpen kell adóbevallást készítened!!!

Az elmúlt évekhez hasonlóan az idei évet is az előző évi jövedelemigazolások készítésével kezdtük. Ennek eredményeként a 2016-os jövedelemigazolásod elkészült, 4 módon juthatsz hozzá:
1. Ha regisztráltál már a www.furgediak.hu weboldalon, bejelentkezés után le tudod tölteni az igazolásodat a Jövedelemigazolás menüben.
2. Ha eddig nem regisztráltál oldalunkra, akkor ezt most is megteheted, majd be tudsz jelentkezni és máris le tudod tölteni a honlapról az adóbevallásodhoz szükséges jövedelemigazolást! (Ebben az esetben a részjegy-sorszámot még meg kell adnod bejelentkezés után, a jövedelemigazolás menüben. A részjegy-sorszámodat a szerződéseden találod.)
3. Ha nem regisztráltál, és már nem is szeretnél, mert nem fogsz már a Fürge Diáknál dolgozni, akkor a www.furgediak.hu nyitóoldalon találsz egy Éves jövedelemigazolás menüpontot, ott a Születési dátumod, az Adóazonosítód és a Részjegy-sorszámod ismeretében regisztráció nélkül is elérheted éves igazolásodat.
4. Ha a fenti lehetőségek nem megfelelőek számodra, keresd fel a területileg illetékes irodánkat, és az irodán kinyomtatva átadják neked az igazolásodat.
Az igazolások folyamatosan elérhetőek maradnak a felületeken, így nem kell sietned a letöltéssel! :)
A jövedelemigazolásod tartalmazza a Fürge Diák Iskolaszövetkezetnél 2016. évben keresett összes diák jövedelmedet. A 2016-os évben szeptembertől jogszabályváltozás miatt a megszerzett jövedelmed jogcíme megváltozott, így a szeptember előtt szerzett jövedelmeid és a szeptember után szerzett jövedelemid elkülönítetten, más-más sorokon jelennek meg az igazoláson, tehát a jogszabályváltozás miatt nem két igazolást kell letöltened, hanem továbbra is csak egyet, amin elkülönülten látod majd a két időszak jövedelmeit. Természetesen, ha csak szeptember előtt, vagy csak utána dolgoztál, akkor kizárólag az egyik - megfelelő - soron fog megjelenni a jövedelmed. Ezen igazolás alapján tudod elkészíteni vagy ellenőrizni az adóbevallásodat.
Fontos változások, újdonságok a 2016-os adóbevallásnál!
Idén először a NAV elkészíti a személyijövedelemadó-bevallási tervezetet, a 2016-ban általunk a NAV számára megküldött adatokból. Kiszámítja a jövedelmet terhelő adót, számításba veszi az év közben már levont adóelőleget és a figyelembe vett kedvezményeket. Az adóbevallási tervezetben szerepel mindezek egyenlege, ami lehet nulla, még fizetendő adó vagy visszajáró összeg.
Ha van Ügyfélkapu regisztrációd, a NAV által elkészített adóbevallási tervezetet 2017. március 15-től megnézheted és módosíthatod a www.nav.gov.hu-ról és a www.magyarorszag.hu-ról elérhető weboldalon. Ügyfélkapu regisztráció hiányában, amennyiben 2017. március 15-ig kéred, a NAV megküldi adóbevallási tervezetedet. Igénylését az alábbi módokon adhatsz be:
■ a „Kérelem az adóbevallási tervezet papír alapon történő átvételéhez” elnevezésű formanyomtatványon, vagy ■ levélben kötetlen formában (megadva adóazonosító jeledet és születési dátumodat), vagy ■ a NAV ügyfélszolgálatán személyesen, vagy ■ a NAV telefonos tájékoztató rendszerén keresztül, vagy ■ 2017. február 1-jétől SMS-ben a 06-70/717-7878 telefonszámon (ebben az esetben meg kell adnod adóazonosító jeledet és születési dátumodat a következők szerint: SZJA szóköz adóazonosítójel szóköz ééééhhnn), vagy ■ a NAV honlapjáról elérhető űrlapon (www.nav.gov.hu/eszja/eszja).
2017. március 15. után az igénylés már csak a NAV ügyfélszolgálatain nyújtható be.
Az igénylés alapján adóbevallási tervezetedet 2017. május 2-ig kapod meg postán.
Ha EGYETÉRTESZ a NAV tervezetével, nem kell tenned semmit, 2017. május 22-én a NAV által készített tervezet lesz a hivatalos adóbevallásod.
HA NEM ÉRTESZ EGYET, akkor a bevallást módosíthatod: ■ Ügyfélkapu regisztrációval az online felületen, vagy ■ postán kapott tervezet esetében a 16SZJA jelű bevallás benyújtásával.
A 16SZJA jelű nyomtatvány és a kitöltési útmutató szükség esetén a NAV honlapjáról letölthető vagy a NAV ügyfélszolgálatain elérhető.
Teljesítheted bevallási kötelezettségedet a 16SZJA jelű bevallás ÁNYK program használatával vagy esetleg papíron történő kitöltéssel is. A papír alapú „üres” nyomtatványt letöltheted a NAV oldaláról, illetve a NAV ügyfélszolgálatain rendelkezésére bocsájtják.
FIGYELEM! ha a tervezetet nem módosítod és 2017. május 22-ig nem nyújtasz be 16SZJA jelű bevallást, akkor a NAV által elkészített tervezet lesz a hivatalos adóbevallásod.
Hogyan rendelkezhetsz adód 1+1 %-áról?
• Az adó 1+1% felajánlásáról az online felületen, vagy a 16SZJA EGYSZA lapján, illetve az erre a célra kialakított 16EGYSZA jelű nyomtatványon is rendelkezhetsz.
• Az adó 1+1% felajánlásáról a rendelkező nyilatkozatot 2017. május 22-ig kell elektronikusan vagy postán megküldened a NAV-hoz (postán a lakóhely szerint illetékes igazgatóságára), akár a bevallás részeként, akár külön.
Amennyiben a NAV által készített bevallási tervezetet nem fogadod el, és kizárólag a Fürge Diák Iskolaszövetkezet szervezésében szereztél jövedelmet, fordulhatsz irodánkhoz is, ahol 2017. március 20. után szívesen segítenek a bevallás elkészítésében.
Ha éveleje, akkor adategyeztetés!
Amennyiben évközben esetleg megváltozott valamilyen személyes adatot, de azt felénk még nem jelezted, tedd meg mielőbb, hogy pontosítani tudjuk adatbázisunkat!
Frissítsd regisztrációdat és/vagy ráérési adataidat, ha már megvan a második féléves órarended, mert ez alapján tudunk majd hívni régi és új munkákra egyaránt. FIGYELEM! Minél több ráérési időt adj meg (nem kell mindig akkor dolgoznod!).
Amennyiben még Tag vagy, ne felejtsd el nappalis tanulói/hallgatói jogviszonyodat igazolni!

Már Facebookon keresztül is! :)

Elérhetővé vált, a Fürge Diák weboldalon a Facebook-kal történő belépés lehetősége, ami egy olyan felhasználóbarát funkció, mely a diákok számára egy könnyebb, gyorsabb, „coolabb” belépést, bejelentkezést tesz lehetővé.
A fejlécben található ’Diák Bejelentkezés’ fülre kattintva immáron két opció is megjelenik, a ’Belépés Facebookkal’ gomb, illetve a korábbi hagyományos bejelentkezés lehetősége -’Belépés e-mail címmel’.
Természetesen minden diák számára elérhető és használható ez a funkció, így azoknak is, akik korábban már regisztráltak hozzánk, és a rendszerünkben vannak és azoknak is, akik még nem regisztráltak, tehát még nincsenek a rendszerünkben. (Utóbbiaknak értelemszerűen ezen a ponton be is kell regisztrálniuk.)
Sőt, olyanok számára is, akik eltérő e-mail címmel regisztráltak a Facebook-ra és a Fürge Diák weboldalra. Ebben az esetben egyetlen alkalommal a rendszerben össze kell kötniük a diákoknak a Fürgés felhasználójukat a Facebook felhasználójukkal. Ezt követően pedig már ők is be tudnak lépni a Facebook-on keresztül.

Magyar Brands díjas a Fürge!

A Magyar Brands-díj odaítélése évente, számszerűsíthető kritériumok alapján történik, amelyet egy önkéntes, független szakértőkből álló bizottság döntése egészít ki.
A program 2010 óta magyar vonatkozású, kiváló márkákat díjaz, amelyek a magyar szellemi munka méltó képviselői hazánkban.

A Szakmai Bizottság által értékelt szempontok:
Identitás: Mennyire érezzük magyarnak, mennyire kötődik az életünkhöz, az országhoz, értékeinkhez az adott márka?
Reputáció: Milyen a márka hírneve a fogyasztók és a szakemberek körében?
Márkaépítés: Milyen a márka hazai márkaépítési gyakorlata?

Kutatási eredmények alapján értékelt szempontok:
Tradíció: Hány éve van jelen a magyar piacon a márka?
Megbízhatóság: A márkát tulajdonló vállalat elmúlt 3 évi gazdasági teljesítményének értékelése, a vállalat mérete, pénzügyi eredményessége, tőkeerőssége és a pénzügyi mutatók alapján.

A fentiekből jól látszik, hogy elég összetett szűrőrendszeren kellett átjutni ahhoz, hogy cégünk díjazott lehessen, így még inkább büszkék lehetünk az elért sikerre!

Adókártya

NAV Észak-alföldi Regionális Adó Főigazgatóság
5000 Szolnok, József Attila út 22-24.
(Tűzoltóság utcája)

Telefon: 06-56/503-333
Ügyfélszolgálat nyitva tartása:
Hétfő: 08:00-18:00
Kedd: 08:00-12:00
Szerda: 14:00-18:00
Csütörtök: 08:00-12:00
Péntek: 08:00-11:00

Tudtad, hogy ....

Ha már aktív tagja vagy a Fürge Diáknak és ledolgozol 555 órát gyakorlati oklevelet kapsz tőlünk! Ami nagyon jó dolog ha későbbiekben bárhol is munkát válalsz.
Ha még csak regisztráltál gyere minnél többször érdeklődni, hogy Te is a csapat része legyél!

Munkavállalás alapfelétételei :

- betöltött 16. életév
- aktuális félévre frissített regisztráció és
érvényes eredeti iskolalátogatási igazolás
- személyi igazolvány
- diákigazolvány
- adókártya
- TB kártya
- bankszámlaszám
- lakcímkártya

Minden információt megadunk nektek - Munkaidőben!!!

KÉRNÉNK MINDEN TAGUNKAT ÉS LEENDŐ TAGUNKAT, HOGY MUNKÁRA ÉRDEKLŐDÉSÉT HÉTKÖZNAP 9-17 ÓRA KÖZÖTT TEGYE MEG. MUNKAIDŐN KÍVÜL NEM TUDUNK PONTOS INFORMÁCIÓVAL SZOLGÁLNI AZ AKTUÁLIS MUNKALEHETŐSÉGEKRŐL. KÖSZÖNETTEL FÜRGE DIÁK CSAPATA.

Legfrissebb diákmunkák

Sprechen Sie deutsch? - Tolmácsolás - Diákmunka

A tiszakécskei vasútállomástól 500 m-re található partnerünkhöz keresünk diákot tolmácsolási feladatra.

Feladat:
* németül beszélők és magyarul beszélők között a mindent jelentő kapcsolatot biztosítani

Elvárás:
* 18. életév betöltése
* NÉMET nyelv aktív ismerete
* aktív vagy passzív nappali státuszú tanulói jogviszony

KEZDÉS 1-2 HÉTEN BELÜL!

Szereted a tisztaságot?Jelentkezz hétvégi munkánkra - Szolnok

Egy faipari cégnél végzendő hosszútávú takarítási lehetőséget kínálunk fiúknak.

Feladatok:

* kézi takarítóeszközzel a prés részleg és csarnok padlózatának tisztán tartása, felsöprése;

* a részlegen található gépek alatti területek takarítása, különös figyelemmel az elektromos emelőasztalok, liftek alatti területekre;

* a ragasztógép csöveinek, hengereinek tisztítása;

* a ragasztógép nylonjának kicserélése.

FONTOS: aki iskolaidőben nem tudja vállalni a munkát az ne jelentkezzen!

A munka megkezdése előtt egy elbeszélgetésre kell kimenni a céghez.

Érdekel a pénzkezelés? Csatlakozz! - Szolnok

Olyan diákokat keresünk, akik már régóta szerettek volna kasszában dolgozni és megismerkedni a szakma rejtelmeivel.

Iskola mellett is végezhető munkáról van szó. Betanítás biztosított, egy hétre előre tudod a beosztásod.

Elvárás: jó kommunikációs készség, stressztűrés, vidámság :)

Amit kínálunk: folyamatos munkalehetőség, szakamai tapasztalat

Dolgozz 2 műszakban egész nyáron faipari cégnél - Szolnok

Olyan diákokat keresünk, akik nem riadnak vissza a melegtől. Sőt! Kifejezetten szeretik!

Faipari cégnél van lehetőség EGÉSZ NYÁRON dolgozni! FOLYAMATOSAN!

Feladat:
rivette válogatás, ami magyarul annyit jelent, hogy a kb. 30-70 cm hosszúságú hántolt nyárfa lemezdarabokat a futószalagról leveszik és az erre a célra kijelölt raklapra helyezik

Elvárás:
* aktív/passzív nappalis diák legyél
* legyél min. 18 éves
* szeresd a meleget :)

Amit kínálunk:
* egy jó csapat

Mezőgazdasági munka - Diákmunka - Szolnok, Holt-Tisza part

Ha szereted a tavaszi végi napsütést és szívesen dolgozol a szabadban, akkor Te vagy a mi emberünk! Ha velünk dolgozol, nem kell szoli bérletet venned! :)

Feladatok:
• gyommag-válogatás
• ültetés, kapálás
• öntözés
• kísérletek dokumentálása
• mérések végzése

Elvárások:
• betöltött 18. életév
• nappali aktív vagy passzív tanulói jogviszony
• fegyelmezettség, munkára való gondosság

Amit kínálunk:
• nettó 623 Ft/óra + túlóra pótlék (ha van)
• folyamatos munkalehetőség máj. közepétől, egészen okt. végéig
• kivételt képeznek az esős időszakok, mivel azokon a napokon nem tudunk munkát biztosítani
• összetartó közösség
• humánus felettesek

Gyere és készülj velünk a strandszezonra! :)

Munkakereső: