Irodakereső

Válaszd ki a várost vagy a megyét, ahol laksz, vagy dolgozni szeretnél, vagy kattints a McDonald’s logora, ha Mekis munka érdekel!

mc

Munkakereső:

Legfrissebb diákmunkák

Rendezvény kisegítés , adminisztráció - Budapest

Nappali , aktív vagy passzív tagozatos , agrár területen tanuló hallgatókat keresünk rendezvény kisegítésre és adminisztrációs tevékenység ellátására Budapestre az AGROmashEXPO-ra!
Amennyiben ráérsz , akkor jelentkezz nálunk mihamarabb az alábbi elérhetőségen: 06-70-313-84-77!

Raktári kisegítés Hatvan - Diákmunka

Szeretnél egy jó csapathoz tartozni?

Hatvani partnerünkhöz keresünk megrendelések összeállítására, csomagolására AKTÍV NAPPALI TAGOZATOS vagy 25 év ALATTI PASSZÍV FÉLÉVES diákokat.


Jelentkező ÖNÉLETRAJZOKAT a heves@furgediak.hu címre várjuk, az e-mailben kérjük a vállalandó napok és műszak feltüntetését!
Jelige: 'Raktári kisegítés – Hatvan'
Érdeklődni hétfőtől péntekig 09:00-16:00-ig a 70-315-5243 telefonszámon lehet!

Irodai adminisztrátor - 9. kerület - Budapest

Szeretsz irodában pörögni?
Január végétől ráérsz?

Szuper!

Feladatok:
- számítógépes adatrögzítés (számla és EKÁER)
- iratok, dokumentumok fizikai és digitális kezelése, rendezése, kikeresése, továbbítása
- levelek borítékolása
- egyéb egyszerű irodai feladatok

Feltételek:
- középfokú végzettség (érettségi)
- felhasználói szintű számítógépes ismeretek
- precizitás, pontosság
- dinamikus munkavégzés

Ha minimum heti 20 órában (de még jobb, ha több) ráérsz, akkor már küldheted is fényképes önéletrajzod!

Kérlek tüntesd fel benne, mely napokon és milyen időbeosztással mennél!

Gyere a Fürge csapatába, dolgozz velünk a Camponában! - Budapest, XXII. kerület

Bónuszok, pótlékok, személyzeti étkezés jár a 800-1040 Ft/óra fizetésed mellé, ha szeretnél velünk dolgozni a Mekiben éttermi dolgozóként, akkor jelentkezz!
Extra decemberi bónusz: Aki 2016. december 31-ig elkezd dolgozni a Mekiben, annak 5000Ft-os jutalom üti a markát! Ráadásul 3 szerencsés diákunk között januári duplafizetést sorsolunk ki! (részletekről érdeklődj a megadott telefonszámon)

Tejtermékek csomagolás,címkézése a 23. kerületben - Budapest

Partnerünkhöz, a magyar tejipar jelentős szereplőjéhez keresünk nappali tagozatos 16 éven felüli diákokat, termékek csomagolására és címkézésére, a 23. kerületbe. Folyamatosan, a hét mindennapjára biztosítunk munkalehetőséget, a délutáni időszakra (14.00-22.00 óráig) vagy akár a hétvégére is (06.00-14.00 óráig vagy 14.00-22.00 óráig), rugalmas munkaidő beosztással. Ideális munkahely, ha ez az első munkahelyed, az iskola miatt szűkösebb az időbeosztásod. Az óradíj bruttó 700 Ft, vasárnap plusz díj jár! Bónusz: dolgozóként kedvezményesen vásárolhatsz helyben, a cég termékeiből.
Fiatalos, lendületes, nagy csapat várja, hogy Te is csatlakozz hozzá!

Olvass bele, milyen egy nap a cégnél:

Ahogy végeztem a sulival, szaladok a Határ úthoz ahonnan indul a 66-os busz. Már messziről csupa ismerős arcot látok: a többi diák kollega, akikkel ma megyünk dolgozni. A buszon megbeszéljük,kivel, mi történt aznap, és vajon milyen lesz a mai munkanap. Együtt leszállunk a végállomáson, a portások már régi ismerősként intenek nekünk és engednek be a raktár területére. Van,aki kocsival érkezik, pont egyszerre érkeztünk meg!
A bejáratnál nagy a tolakodás, sokan leszünk ma is, mint máskor! Szeretem, mert sok barátot szereztem már így, és szeretek ilyen közösségben dolgozni. Van, aki osztálytárssal vagy baráttal/barátnővel , testvérrel érkezik. Én először egyedül jöttem, de nem sokáig voltam egyedül, mert hamar sok barátot tudtam szerezni.

A portán felírjuk a nevünket, hogy megérkeztünk, illetve megkapjuk a Fürge Diákos jelenléti ívet, amire szintén felírjuk, hogy mikor érkeztünk meg!Ez azért fontos tölteni, hogy kapjak fizetést. Ha ezzel végeztünk felmegyünk az öltözőbe, ahol átöltözhetünk a melegebb ruhánkba, ami azért kell, mert a raktárban elég hideg van (5-8 fok), letehetjük a cuccainkat. Figyelünk arra, hogy rendben hagyjuk a holminkat, ne keverjük össze őket. Kapunk védő felszerelést, munkacipőt, kabátot, ha szükséges kesztyűt. Figyelünk és vigyázunk a kabátokra, cipőkre is, hiszen ezek nem a sajátjaink, fontos, hogy mindig rendben legyenek és a helyükre visszategyük őket, mert máskor is szükség lesz rájuk!

Lassan 14.00 óra… lemegyünk a raktárba, ahol a munka folyik. Vannak diákok, akik már régebben itt dolgoznak, és olyan ügyesek, hogy diákvezetők lettek. Jó, hogy vannak, hiszen nagyon sokat tudnak segíteni, főleg, ha először vagy itt: körbe vezetnek, betanítanak, megmutatják, mit és hol találsz. Hozzájuk (is) bizalommal fordulhatok bármikor. Ők egyeztetnek a cég munkavezetőivel, hogy ma mit fogunk csinálni. Aki először van itt, Ő biztosan valamilyen egyszerűbb feladattal kezdi, de aki már régebben jár dolgozni, az nehezebb feladatot kaphat. Valaki túró rudit csomagol, vannak, akik kis csoportban dolgoznak és krém túrókat minta szerint átrendezik, vannak, akik ezeket címkézik, átkötik. Ezenkívül , ha tudunk és megkérnek, segítünk az állandós kollegáknak. Van olyan, aki diákként kezdte itt, és aztán itt maradt azután is, hogy nem volt már diák! Munka közben mindig figyelünk arra, hogy rend legyen körülöttünk, ahol befejeztük a munkát, ott feltakarítunk, rendet teszünk magunk után.

Általában 4-kor, fél 7 előtt, és még este fél 9-kor van pár perc szünetünk. Előfordul, hogy nagyon sok a munka, vagy valamit nagyon gyorsan kell megcsinálni, akkor egyszerre nem megyünk el szünetre, hanem váltjuk egymást, vagy csúsznak ezek az időpontok.

Este 10 felé , amikor mindennel végeztünk és rendet tettünk magunk után, visszamegyünk az öltözőbe. Átöltözünk, összepakolunk , rendet hagyunk magunk után és lemegyünk a portára. Útravalóra még veszek kedvezményesen pár terméket, amit haza felé elmajszolok. Aláírom a jelenléti ívemet, hogy meddig voltam, megvárom a többieket és együtt kiindulunk a buszmegállóba. Nem kell sokat menni, szinte a kapuban van a megálló! Úton hazafelé megbeszéljük , hogy ki, mikor jön legközelebb. Ha még nem egyeztettem következő alkalmat Dórival, akkor írok Neki emailt vagy a következő nap rácsörgök, hogy megbeszéljük!


Pénztár_Kaposvár

18 év feletti nappali tagozatos aktív vagy passzív diákok jelentkezését várjuk. Órarendedhez igazítható munkarend. Napi 4-5-6-7-8 órában végezhető. Akár csak hétvégén is! Egész évben folyamatos munka!

Ugorj fel az éjjeli hambi-járatra! - Budapest, VI. ker.

Tipikus ÉJJELI BAGOLY vagy? Vagy csak így dobta a gép?
Elmúltál 18?
NE KERESS TOVÁBB!
Alapozd meg 2017-et egy biztos, hosszú távú lehetőséggel!
Itt a fizetéseden kívül számos EXTRA jár, napi ingyen hambi és kedvezménykártya, mellyel szórakoztató élményekben lesz részed (pl. 5-30% kedvezmény fittnessteremben, könyvesboltban, Aquaworld-ben, kalandparkban, cirkuszban, hotelekben, színházban, szépségszalonokban, barkácsáruházban, stb

Adatrögzítés,postabontás őszi félévben passzív vagy utolsó éves hallgatóknak - Szekszárd

Dokumentumok,iratok és postai küldemények adminisztrálása,iktatása és digitalizálása.

Elvárások a jelentkezővel szemben: hétköznapokon tartósan legalább 3(!) teljes napos ráérés, precíz adatrögzítés, igényes munkavégzés, megbízhatóság

Előny: hasonló területen szerzett munkatapasztalatok

Fényképes önéletrajzokat a pecsi.barbara@furgediak.hu e-mail címre várjuk.

Kisegítés a belvárosban rendezvényeken, sporteseményeken - Budapest

Európa jelenleg egyik legmodernebb arénájába keresünk felszolgálói hajlammal rendelkező, pörgős, strapabíró diákokat.

Elvárások:
-legyél minimum 18 éves
-rendelkezz nappali vagy passzív hallgatói jogviszonnyal
-előny, ha már van EÜ kiskönyved ( ha nincs, segítünk)
-igényes megjelenés

Amit mi kínálunk:
-szinvonalas munkakörnyezet
-br.870/óra bérezés
-fiatalos csapat

Amennyiben szeretnéd kipróbálni magad, jelentkezz emailban, fényképes önéletrajzzal.

Programozás oktató-Kecskemét

Élmény.Alkotás. Programozás.
Biztosan hallottál már a Logiscoolról Te is.
Ha nem, akkor most szeretnének bemutatkozni Neked:
Nálunk az 2-8. osztályos általános iskolás diákok játszva sajátítják el a programozás alapelveit, kreatívan alkotnak. Meghatározott, kötött tanterv alapján tanítunk 10-12 fős csoportokat.
Téged keresünk ha:
• informatikai, programozói ismeretekkel rendelkezel,
• nyitott vagy gyerekek tanítására, esetleg tanítási tapasztalataid vannak,
• jó kommunikációs készséggel rendelkezel, és fejlődőképes előadó vagy,
• kedveled a gyerekeket, és szót is tudsz érteni velük,
• jó megjelenésű, határozott fellépésű, érdekes személyiség vagy, aki példaképül is szolgálhat,
• a kreativitás nem áll messze tőled,
• megbízható és pontos vagy, és valamennyire ismered az angol nyelvet,

A tanításunk az iskolai tanévekhez igazodik. Óráinkat hétköznapi napokon délutánonként vannak megtartva. Leendő oktatóinknak előzetesen pedagógiai, előadói tréninget tartunk, és folyamatosan támogatjuk a felkészülésben, és a sikeres órák megtartásába. Tehát ha nincs oktatási tapasztalatod, az nem akadály:-)
Megfelelő díjazást (kezdő bér nettó 800 Ft/óra), hosszú távú lehetőséget, rendezett, kellemes munkakörülményeket kínálunk egy fiatal csapatban.
Ha felkeltettük érdeklődésed várjuk jelentkezésed fényképes önéletrajz elküldésével a bacs@furgediak.hu email címre, programozás oktató jeligével.

McDonald's - Budapest

Feladatok:
• ételkészítés (hambi, Sali, SATBURESZ!, stb.)
• rendelésfelvétel, kasszázás
• éttermi egyéb feladatok
Amit kínálunk:
• ingyenes személyzeti étkezés
• pótlékok, és egyéb juttatások
• fiatalokkal dolgozhatsz, kiváló hangulatban

Pénztáros - Gyula

Pénztárosi feladatok ellátása.
pontos, precíz munkavégzés, empátia a vevőkkel és dolgozókkal szemben.
Előny: PÉNZTÁROSI TAPASZTALAT
Jelentkezés: fényképes önéletrajzzal

Diákmunka - Pékségben való kisegítés

Egri pékségben történő kisegítői feladatok (csomagolás, pakolás, pékáru előkészítés) ellátására keresünk 16 év fölötti AKTÍV/PASSZÍV féléves, NAPPALI/ESTI/LEVELEZŐS diákokat.

Feltétel! - érvényes (1 évnél nem régebbi) TÜDŐSZŰRŐ lelet megléte!

Prototípus asszisztens (Oroszlány)

Feladatok:
- prototípus megrendelések beérkezése/nyomon követése
- prototípus kiszállítások megszervezése
- komponens megrendelések és azok beérkezésének követése
- státusz riportok készítése.

Elvárás:
- Egyetemi/főiskolai tanulmányok nappali tagozaton
- Műszaki irányultság
- Jó szervezőképesség
- Angol nyelvtudás

Money, money, money - Budapest

Készpénzlogisztikai partnerünkhöz keresünk az alábbi munkakörökre diákokat:
Utalvány feldolgozó: 8:00-16:00-ig (H-P) Erzsébet utalványok géppel történő feldolgozása,adatrögzítés.(lányok/fiúk egyaránt)
Érmefeldolgozó: 8:00-16:00-ig (H-P) érmezsákok érmerolnizó gépen történő feldolgozása (közepes fizikai munka, inkább fiúknak)
Értéktáros 10:00-18:00-ig (H-P) érmecsomagok zsákba/tasakba történő elpakolása (közepes fizikai munka,inkább fiúknak)
Értékkezelő 8 vagy 12 órában, 10:00-18:00-ig, vagy 08:00-20:00-ig, érmezsákok/tasakok csillébe rakása (közepes fizikai munka, inkább fiúknak)
Forint értéktár pénzfeldolgozás 06:00-14:00 (H-P), közepes fizikai munka, lányoknak és fiúknak egyaránt

Érme feldolgozás (éjszaka) 22:00-06:00 vagy 20:00-08:00 (inkább fiúknak)

Készpénzfeldolgozás (éjszaka) 22:00-06:00 (lányoknak és fiúknak egyaránt)

Tárgyban kérem megjelölni az elvállalni kívánt pozíció megnevezését!

A munkák betöltéséhez a partnernél előzetes regisztráción kell részt venni!

Pénztárosi munka 816 Ft/óra- Debrecen Diákmunka

Malomparkban található partnerünkhöz keresünk diákokat pénztárosi pozícióra.
Olyan diákok jelentkezését várjuk, akik ráérnek heti 10-20 órát dolgozni.

Pénztárosi tapasztalat előnyt jelent.

Betanítás:előre egyeztetett időpontban.

A munka betöltéséhez tüdőszűrős papír és egészségügyi kiskönyv szükséges!

LEAN GYAKORNOK GYŐR

Követelmények:
• Folyamatban lévő felsőfokú mérnöki vagy gazdasági tanulmányok
• Angol nyelv kommunikációs szintű ismerete
• Erős felhasználói szintű MS Office ismeret
• Erős adminisztrációs képesség

Feladatok:
Közreműködés a Lean terület folyamataiban
• Dokumentumok rendszerezése, archiválása
• Adatok rögzítése, Excel táblák készítése
• A vállalat ötletrendszerének kezelése
• Egyéb adminisztratív teendők ellátása

Amit ajánlunk:
Szakmai fejlődési lehetőség (min. 6 hónapos gyakorlat)
• Szakdolgozat írási lehetőség

Tudtad, hogy FIZETÉSEMELÉS volt a Mekiben??? - Budapest, XV. kerület

Éttermi dolgozókat keresünk az ország legforgalmasabb Mekijébe, ahová a kijutás céges busszal megoldott.
Fizetés: 900-1170 Ft/óra

Extra decemberi bónusz: Aki 2016. december 31-ig elkezd dolgozni a Mekiben, annak 5000Ft-os jutalom üti a markát! Ráadásul 3 szerencsés diákunk között januári duplafizetést sorsolunk ki! (részletekről érdeklődj a megadott telefonszámon)

Csomagolás - Diákmunka - Miskolc

Műanyag termékek gyártásával foglalkozó partnerünk részére Miskolci munkavégzésre keresünk CSOMAGOLÓ munkakörbe aktív, passzív (25 év alatti) nappali, esti és levelezős jogviszonnyal rendelkező diákokat illetve felnőtt munkavállalókat.

Elvárásaink:
- Betöltött 18. életév
- Hetente legalább 2 munkanap vállalása
- Monotonitás tűrés
- Precíz, pontos munkavégzés
- Jó kommunikációs készség

Amit kínálunk:
- Stabil, multinacionális környezet
- Modern, biztonságos munkahely
- Bejelentett munkaviszony
- Állandó munkalehetőség
* (ez a napi díj legalább minimum havi 8 nap vállalása esetén változó munkarend esetén)

Alkatrész válogatás,termelési kisegítés- Gödöllő

Az EMT Hungária Kft. Gödöllő egyik legnagyobb termelő vállalata az egyetemtől 10 perc sétára található a Kőrösi Csoma Sándor utcában.

Feladatod alkatrész válogatás, gépkezelés és minőség-ellenőrzés, a munka rövid vagy hosszabb távra is vállalható ráérésed szerint. Fiúk és lányok jelentkezését egyaránt várjuk mert fizikailag nem megterhelő a feladat!

KÖNNYŰ FIZIKAI DIÁKMUNKA AZ AUDIBAN

Sebesség, minőség, életérzés.. mi jut erről eszedbe? Nekünk az AUDI! :)
Dolgozz nálunk és nézd meg, hogyan készülnek az autók egészen az alapoktól! Próbáld ki magad a motorgyárban vagy a járműgyárban!
Jelentkezz aktuális munkáinkra: karbantartás, motorszerelés, takarítás, anyagmozgatás, tengelyellenőrzés, tengelymérés, adminisztratív munkák.
Már heti 1-2 nap vállalásával is kezdhetsz nálunk!
Ha pedig heti 4-5 napot is ráérsz, ne is keresgélj tovább, itt biztosan találunk számodra megfelelő feladatot akár hosszú távon is!
Szólj a haveroknak is és építsétek együtt a jövőt Győr legnagyobb autóipari vállalatánál!

Árufeltöltés-Kecskemét

Kecskeméti hipermarketbe keresünk árufeltöltésre fiúkat és lányokat. Délelőtt, délután és éjszaka is lehet dolgozni (szinte bármilyen időbeosztásban)
Elvárás:
-18. év feletti életkor,
-éjszakás műszak vállalása.
Heti 1-2 nap vállalása is lehetséges.
Jelentkezés és bővebb info: bacs@furgediak.hu email címen név és ráérés megadásával.

Árufeltöltés, pénztárkezelés BALMAZÚJVÁROSI ÚT - DEBRECEN DIÁKMUNKA

Lakberendezési áruházba keresünk árufeltöltésre és pénztár kezelésére fiúkat és lányokat.

A munka előre láthatólag január végétől kezdődik. Olyan fiúkat és lányokat keresünk árufelötlésre és pénztár kezelésre, akik nappali aktív vagy passzív tagozatosok és tudják vállalni a fent említett 2 hónapot.

Munkakörök: pénztáros, árufeltöltő, raktáros

Könyvelési feladatok ellátása- Veszprém!

Feladatok:
• naprakész főkönyvi könyvelés és egyeztetés
• adóbevallások és jelentések elkészítése
• havi és éves zárási feladatok elvégzése

Elvárások:
• Minimum középfokú végzettség
• Jó kommunikációs képesség
• Önmotivált személyiség
• Jó problémamegoldó képesség, konstruktív személyiség
• Aktív MS Office felhasználói és számítógép kezelői ismeretek
• Jó szervezőkészség
• Precíz, pontos munkavégzés
• Felsőfokú vagy logisztikai képzettség előnyt jelent
• Angol nyelv ismerete előnyt jelent

Minőségügyi mérnök gyakornok- Gödöllő

Feladatok

Mérések, jegyzőkönyvek elkészítése
Folyamatellenőrzés
Auditok elvégzése a termelésben
Nem megfelelő termékek kezelése
Minőségügyi dossziék elkészítése
Kapcsolattartás a vevőkkel

Elvárásaink:

Nappali tagozatos aktív vagy passzív jogviszony
Folyamatban lévő mérnöki tanulmányok
Kommunikációképes angol nyelvtudás
Önállóság, határozottság
Precíz munkavégzés
Mérési alapismeretek

Előny:

Gépjárműgyártásban használatos szabványos minőségbiztosítási eszközök használata
(APQP, FMEA, felügyeleti tervek, ppap, MSA, SPC, 8D)

Gyere és csomagolj velünk!

Szereted a könnyű fizikai munkát? Mindig izegsz-mozogsz? Könnyen szeretnél sokat keresni? AKKOR NÁLUNK A HELYED!
Egyszerű gépkezelői és csomagolói munka Nyíregyházán.

Amit kínálunk:
- folyamatos, hosszú távú munkalehetőség
- kiemelt bérezés
- kiemelt pótlékok
- családias légkör