Még nem vagy tag?

Itt megtudhatod, hogy mit várhatsz tőlünk és mi a teendőd, ha dolgozni szeretnél.

A megalakulásunk óta eltelt két évtized alatt partnereink bizalmát azzal érdemeltük ki, hogy minden esetben sikerült a ránk bízott feladatot igényeiknek megfelelően teljesíteni. Ahhoz, hogy ez a bizalom a jövőben is megmaradjon és erősödjön, az szükséges, hogy minden belépő tagunk tisztában legyen a szövetkezet keretein belül történő munkavégzés szabályaival.

Ha munkatársunk olyan ajánlatot ad, vagy honlapunkon olyan lehetőséget találsz, amely megfelel számodra, akkor azt akkor vállalhatod el, ha belépsz a szövetkezetbe.

A belépés feltételei:

 • Nappali tagozatos hallgatói jogviszony igazolása
 • Betöltött 16 éves életkor (iskolai szüneteken betöltött 15 éves életkor)
 • Betöltött 18 éves életkor alatt szülő, törvényes képviselő hozzájárulása
 • Belépési nyilatkozat kitöltése
 • Szövetkezeti vagyoni hozzájárulás megfizetése

Egy kis kiegészítés:

A nappalis jogviszonyodat igazolhatod

 • Diákigazolvánnyal
 • Diákigazolvány igényléséről szóló igazolással
 • Diákigazolvány helyett kiállított igazolással
 • Iskolalátogatási igazolással

Figyelem! Az egyes igazolások eltérő időintervallumban igazolják a nappalis jogviszonyt!

Az egyes igazolásokkal kapcsolatos tudnivalókról kérdezd kollégánkat!

Adott időszakra szóló jogviszony igazolás hiányában nem állhatsz munkába.

A szövetkezeti vagyoni hozzájárulás megfizetésével válsz jogilag is taggá. Az 1.000 Ft értékű vagyoni hozzájárulást nem kell belépéskor befizetned, hanem az első fizetésedből vonjuk le. Fontos, hogy ez nem tagdíj, tehát ezt az összeget csak egyszer vonjuk a fizetésedből! Ha a szövetkezetből kilépsz, akkor az 1000 Ft-ot visszautaljuk neked.

A szövetkezetbe belépni és onnan kilépni csak személyesen lehet!

Belépéshez a következőket kell behoznod irodánkba:

 • Aktuális félévre szóló nappali tagozatos hallgatói jogviszony igazolás
 • Adóazonosító jel (kis zöld kártya)
 • Társadalombiztosító azonosító jel (TAJ kártya)
 • Egyéb fényképes igazolvány (személyi igazolvány, útlevél vagy jogosítvány)
 • Saját névre szóló bankszámlaszám
 • Diákigazolvány

Minden irat egyszerre kell, mind legyen nálad a belépéskor!

A belépéssel egy időben személyes közreműködésről szóló megállapodást kötünk veled, és munkabaleset esetére is biztosítottá válsz.

A munkavállalás menete:

A szövetkezet által meghirdetett munkák közül szabadon választhatsz. A munkára személyesen vagy telefonon jelentkezhetsz, vagy munkatársunk hív fel, ha újabb munkalehetőség érkezik hozzánk. A belépés nem jelent automatikusan munkavégzési kötelezettséget, de amit elvállalsz, azt köteles vagy elvégezni.

Megéri korrekten végezni az elvállalt feladatot, mert ilyen feltételek mellett tudunk hosszútávon egyre jobb lehetőségeket biztosítani Nektek.

A teljesítés megkezdése előtt:

A személyes közreműködésről szóló megállapodást alá kell írnod.

Ha még nem múltál el 18 éves, akkor a munkavégzéshez szülői beleegyezés is szükséges. A szülői beleegyezéshez valamelyik szülődnek (gondviselődnek) be kell jönni az irodába, és itt ki kell töltenie egy nyilatkozatot arról, hogy hozzájárul, hogy Te itt munkát vállalj.

A konkrét feladat részleteiről írásos tájékoztatást kell kapnod munkatársunktól a teljesítés helye, a díjazás egyéb elemei, felettes, munkaruha, öltöző, munkabiztonsági oktatás stb. témakörökben.

Ezek nélkül a munkavégzést nem lehet megkezdeni.

A jövedelmed kifizetése:

Az elvégzett munka után járó jövedelmet havonta egy alkalommal bankszámlára utalással fizetjük ki. Ennek időpontja a munkavégzést követő hónap 10-e, ha ez munkaszüneti napra esik, akkor az ezt megelőző utolsó munkanap.

Amennyiben már regisztráltál, jelentkezz be, és a Jövedelem-kalkulátor segítségével megtudhatod, mennyi marad bruttó jövedelmedből, mire nettó lesz belőle.

Mivel a jövedelmek kifizetését csak utalással tudjuk megoldani, ezért bankszámlával kell rendelkezned. Fontos, hogy a bankszámla saját névre szóló legyen, mert az utalás során a bank visszautasíthatja az utalást, ha a számla tulajdonosa (például valamelyik szülőd) és a címzett (tehát Te) nem egyezik meg.

Ha még nem rendelkezel bankszámlával, nálunk megnyithatod első saját számládat! Ha ezt igénybe veszed, munkatársunk kitöltet veled egy igénylőlapot, amellyel a K&H Banknál nyithatsz számlát. Mivel a Fürge Diák számlája is itt van, ezért ennek előnye, hogy a számládon az utalást követően azonnal (perceken belül) elérhető a fizetésed.

Amennyiben a leírtakkal kapcsolatban kérdésed van, fordulj hozzád legközelebb eső irodánk munkatársaihoz bizalommal!

Jó tanulást és jó munkát kívánunk!