Mit érdemes tudni a Fürge Diák Iskolaszövetkezetről?

A Fürge Diák Iskolaszövetkezet 1994 márciusában alakult Pécsett azzal a nem titkolt céllal, hogy vidékről indulva országos hálózatot építsen fel. Legfontosabb feladatunk tudásunk bővítése és a működéshez szükséges tapasztalat megszerzése volt. A szövetkezettel kapcsolatos rendelkezések és egyéb, a munkánkat érintő jogi ismeretanyag tökéletes elsajátítása után a legnagyobb hangsúlyt cégünk megismertetésére, valamint az elnyert megbízások pontos és megbízható kivitelezésére helyeztük. Folyamatos megbízásaink eredményeképpen az első évben három újabb megyében indíthattunk képviseletet.

Javadalmazási struktúránk csábítóvá tette cégünket a tehetséges fiatalok körében, hiszen mindenki előtt ott állt a lehetőség, hogy egy a vezetők számát tekintve is - fejlődő vállalkozás résztvevője legyen, szakmai gyakorlatot szerezzen a hamarosan kézhez vehető diplomájához úgy, hogy közben megtalálja anyagi számítását is.

Az indulást követő öt évben kezdeti célkitűzéseinket valósítottuk meg: egyre több üzleti partnert nyertünk meg, nevünket egyre többen és az ország egyre nagyobb részén ismerhették meg mind a diákok, mind a cégek körében. Kiépítettük az ország egész területét érintő megrendelések kivitelezésére képes hálózatunkat.

Más iskolaszövetkezetekkel ellentétben a Fürge Diák Iskolaszövetkezet szervezetileg egy egységként működik, így területileg nagyobb egységeket érintő megrendeléseket is egységesen kiváló minőségben tud lebonyolítani. Regionálisan a területi képviseletek vezetői saját hatáskörükben döntenek megrendelésekkel és a napi tevékenységekkel kapcsolatos kérdésekben, egységesített viszont az országos munkák lebonyolítása, az arculatunkat meghatározó marketingtevékenység és a nagyobb beruházásaink kivitelezése.

Jelen pillanatban a Fürge Diák Iskolaszövetkezetnek több, mint harmincezer aktualizált adattal rendelkező regisztráltja van, és tizennyolc irodát tart fenn. Nagy hangsúlyt fektetünk vezetőink továbbképzésére (ösztöndíjak, tanfolyamok finanszírozása), az infrastrukturális háttér fejlesztésére

2003-ban minden képviseletet érintő, egységes minőségirányítási rendszert vezettünk be az MSZ EN ISO 9001/2001 szabvány előírásai szerint.